Saconsult

Ta kontakt for en prat

Pipecode

PIPECODE™ blir produsert i 5 størrelser for å passe til alle rør dimensjoner.

PIPECODE™ er et unikt produkt som gjør det mulig å identifisere rør med en unik og nøyaktig informasjon angående medium, strømflyt, destinasjon, rør dimensjon, systemnummer og linjenummer.

All denne informasjonen er gitt av en primær fargebakgrunn og en farget pil når kombinasjoner er nødvendig.

PIPECODE™ merkene er værbestandige. De er produsert i en sterk polycarbonat som gir beskyttelse mot UV stråling, regn, vind, temperatur og sjøsprøyt. All informasjon og farge blir trykket på baksiden for best beskyttelse.

(c)SA Consult AS

Klikk for større versjon

(c)SA Consult AS

Klikk for større versjon

(c)SA Consult AS

Klikk for større versjon

(c)SA Consult AS

Klikk for større versjon

INSTALLASJON

Installasjonen av rørmerker er et viktig aspekt for at systemet skal virke på en tilfredsstillende og sikker måte.

Våre operatører er høyt kvalifiserte og trente innen arbeid i olje- og gassindustrien, og jobber ut fra strenge sikkerhets og kvalitets kontroller.

Vi påtar oss full gjennomgang av installasjoner og lager en detaljert database av alle rør og ventiler som blir brukt for montering av rørmerker.

Ved ferdigstilt arbeid, blir det foretatt en punch for å kvalitetssikre arbeidet, og en fullstendig dokumentert manual blir overlevert kunden.

SIKKERHET

Riktig bruk av sikkerhets/påbuds skilting er en viktig faktor for å sikre riktig og sikker bruk av utstyr. Ved å bruke korrekt skilting på riktig plassering, vil alle bli informert om hvilke farer som kan oppstå og nødvendige tiltak som trengs for å sikre en trygg utførelse.

Vi kan tilby dette ved å foreta en gjennomgang av installasjonen, produsere og installere den nødvendige skiltingen. Det blir også satt sammen en komplett skiltplan over installasjon som forteller hvor skilt er plassert og betydningen av den.

Identifisering og merking av:

  • RØMNINGSVEI
  • BRANNSLUKKINGSUTSTYR
  • FØRSTEHJELP
  • PÅBUDSKILTING
  • OPERASJONSMANUALER
  • OMRÅDEKART
  • TRAFIKKSKILT

PIPECODE

HABITAT

REFERANSER

BILDEGALLERI